Vanliga frågor

Hur lång är leveranstiden?

Svar: Den varierar, då jag utöver detta är frilansande musiker och reser omkring en hel del. Vanligast är mellan ca 2-10 dagar. 

Kan du ändra texten från ex. "du" till "vi"?

Svar: Vissa ändringar kan jag göra, om jag inte tycker att det ändrar dikten för mycket. Skriv ditt önskemål på beställningen eller maila mig innan beställningen så återkommer jag innan jag skickar iväg produkten.

Maila mig

Vilket papper skriver du affischerna på?

Svar: De handskrivna affischerna skrivs på ett papper som är 350g /m2 och heter Mohawk extrarough warmwhite. Papperet är i färgen alltså en något varmare vitfärg. 

Hur fraktar du affischerna?

Svar: Alla produkter skickas i hårda kartongkuvert. De skickas plant och rullas inte ihop. Fraktbolaget jag använder mig av är Postnord.

Kan du skriva texten som jag tänkt tatutera in?

Svar: Om texten är min egen går det givetvis superbra. Kommentera isf i din beställning att du tänkt tatuera in den, så fyller jag arket du valt med flera olika versioner av texten du valt, så du får några olika varianter att välja mellan. Om texten inte är min - läs nästa fråga.

Kan man beställa andra texter än de du publicerat?

Svar: Av upphovsrättsliga skäl kan jag inte ta betalt för material som andra författare/konstnärer/låtskrivare skapat. Men om texten är din egna så kan det gå bra. Maila mig med en förfrågan så kan vi se!

Maila mig