Vem?

Jag som driver instagramkontot @papperochpenna och denna webshop heter Julia Ivansson. Jag är född och uppvuxen i Skellefteå men bor nu i Stockholm. Utöver det så frilansar jag som trummis och låtskrivare.

Varför?

Att skriva har de senaste åren varit väldigt centralt för min egna utveckling och mitt mående.  Det har varit svårt att sätta ord på känslor och upplevelser, men ju mer jag försökt, desto mer har jag lärt känna mig själv. Och de gånger jag inte själv kunnat sätta ord på saker har jag ofta funnit tröst i någon annans ord. Och de sakerna tillsammans är nog anledningen till varför jag startade kontot; för att fortsätta sätta ord på saker och att låta texterna fungera som ett sätt för andra att få hitta de där orden som gör att man tänker och känner lite extra. I bästa fall kanske det leder till lite insikter. Eller att man kanske tar hand om sig själv lite bättre. Eller kanske bara att man får tänka en stund på någon man älskar? Det vore väl fint?


Hur? 

Jag skriver och lägger upp texter på instagramsidan @papperochpenna. Alla texter som publicerats där hamnar sedan här på sidan som en produkt. När du beställer handskrivna affischer så är det jag som skriver dem och när du beställer andra produkter, såsom magneterna, nyckelringarna eller de tryckta korten så är det jag som jag designat dem. Och när du mailar kundtjänst så är det mig du pratar med.

Och det är också jag som är jätteglad att just du hittat hit! Hoppas du ska känna dig som hemma <3